Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις: Λοΐζεια 2008


Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας Σκοπέλου, τηρώντας την παράδοση των τελευταίων 25 ετών, διοργανώνει και εφέτος τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις «Λοΐζεια 2008». Το εξαήμερο πρόγραμμα (27 Ιουλίου με 1η Αυγούστου) περιλαμβάνει:



  • Κυριακή 27/07: Συναυλία με το Μιχάλη Τζουγανάκη.

  • Δευτέρα 28/07: Βραδιά αφήγησης λαϊκών ιστοριών. Αφήγηση: Στέλιος Πελασγός, κανονάκι: Δομνινίκη Μαυρίδου

  • Τρίτη 29/07: Ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας με το Γιώργο Φουντούλη και Franciszek and Katarina Wieczorke (Πολωνία)

  • Τετάρτη 30/07: Μουσικό αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο από τη μουσική ομάδα φοιτητών και μαθητών 1ου και 3ου Λυκείου Αμαρουσίου Αττικής

  • Πέμπτη 31/07: Θεατρική Παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ» από το θεατρικό εργαστήρι κοινοτικού συμβουλίου Πάνω Πολεμιδίων Κύπρου

  • Παρασκευή 01/08: Χορευτική ομάδα πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας με χορούς από το παιδικό μας συγκρότημα και από το συγκρότημα των μεγάλων. Χορευτικό αφιέρωμα στους ψαράδες μας.

    Στα γήπεδα των σχολείων της Γλώσσας, όπου θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις, θα λειτουργήσει παράλληλα έκθεση φωτογραφίας από την προσωπική συλλογή του ντόπιου καλλιτέχνη Βαγγέλη Μαρούλη, έκθεση βιβλίου, έκθεση αγιογραφίας από την τοπική ομάδα αγιογραφίας του , εκθέσεις από τους ντόπιους καλλιτέχνες Αλέξη Αγγελή και Μάγδα Ροδίου, ενώ παρούσες θα είναι και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία, o Αρκτούρος, Δίκτυο Μεσόγειος SOS ,κ.α. καθώς και τοπικοί φορείς όπως ο Αγροτουριστικός Γυναικείος Συνεταιρισμός Γλώσσας κ.α.

    Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21.30
    Είσοδος: 5€ , βραδιά συναυλίας Μ. Τζουγανάκη: 10€, Διαρκείας: 20€




    Περισσότερες πληροφορίες: http://www.loizeia.blogspot.com/, loizeia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου